💸 Ekonomi Bakanı Sorunu

miredak

Konsey Acemisi
Konsey Üyesi
Zafer Akpınar catering işiyle uğraşıyorum 41 yaşındayım Biz Devlete vergi vermekten belimiz büküldü bizi resmen hırsızlık yapmaya teşvik ediyorlar Biz vergi vermeyelim demiyorum vergi verelim elbet ülkemiz kalkınsın ama bunu bizi ezmeden yapsınlar bu ekonomi bakanı ile hiçbir yere varamayız faizleri düşürmeden insanları rahatlatmadan Reisten olacağız diye korkuyoruz.

Zafer Akpınar catering işiyle uğraşıyorum 41 yaşındayım Biz Devlete vergi vermekten belimiz büküldü bizi resmen hırsızlık yapmaya teşvik ediyorlar Biz vergi vermeyelim demiyorum vergi verelim elbet ülkemiz kalkınsın ama bunu bizi ezmeden yapsınlar bu ekonomi bakanı ile hiçbir yere varamayız faizleri düşürmeden insanları rahatlatmadan Reisten olacağız diye korkuyoruz.
Merhaba Zafer dostum, ne dersen haklısın ben de bu konuyu sayısız kez dile getirdim, sayısız kez eleştirdim biliyorsun. Hala neden tutulduğunu ben de anlamakta zorlanıyorum maalesef.

Cevap basit . Hiç bir Bakan reisten habersiz bir İş yapamaz. Mehmet şimşek i de günah keçisi yapmaya gerek yok bence.
Etrafımız ateş çemberi iken, hem içeriden hem dışarıdan saldırıyorlar, bu hamle tıpkı iki dönem önce belediye başkanlığı seçimindeki gibi okunmalı bence, reis aynen şunu demişti, böyle bir coğrafyada kararlar gelişi güzel alınmaz biz neden kaybettiğimizi çok iyi biliyoruz, yani planlı bir kaybediş. Çünkü önümüzde büyük bir Suriye operasyonu vardı içeride onları oyalayacak bir şey gerekliydi. Böylece hem oyalandılar Suriye planına ayak bağı olmadılar, hem de günah dosyalarını kanarttılar, sonrası malum içeriye döndük silkeledik. Mehmet Şimşek'in de silkelenme zamanı elbet gelecek

Geri
Konsey Haberler Akış Mesaj Profil