💥 CHP'de MUTLAK BUTLAN Krizi!

Mutlak Şutlan oldu ama özügür atamayan keMalde sıkıntılı mıdır sizce? Hepsinin birbirinde kozu var olarak görüyorum ben.. Lağım patladı ama tıkamaya çalışıyorlar.
Bunlar mutlak butlan kararı ile birbirlerini yesin dursun, cumhur ittifakı küresel ligte rahat rahat koştursun. İçeride en azından bu çapsızlarla uğraşmaz bir süre.

Milletvekili dokunulmazlıkları acilen kaldırılmalı. Polise vuruyorlar, gazetecilere vuruyorlar... Bıktık , usandık. Yeter artık.
Kurban bayramının gölgesi üzerinize düştü, tüm kardeşlerimin bayramı şimdiden müberek olsun. Hayvanın en sert tekmesi, çırpınışı canının çıktığı an olur, bunlarında çırpınışları tekmeleri sertleşti. Yakında bir de halkı isyana teşebbüsten kapatma davası gelir.

Bugünkü video konum bu değerli dostum. Akşam 20:00 de videomu izledikten sonra, tekrar gelip yorumlarınızı yapın. 👍
‎Mutlak butlan hakkında ki videoyu dinledim, ilave yapmak, grupta bulunan arkadaşlarımızı daha da bilgilendirmek isterim, farklı görüş, düşünce ve fikri olan arkadaşlarımızın da katılımını ve paylaşacakları fikirleri sabırsızlıkla beklediğimi söylemek isterim..
‎Mutlak butlan devletimizin muhalefeti dizayn etme operasyonudur, yeni Türkiye yüzyılında muhalefetin de; iktidar da olduğu üzere ülkemizi ve milletimizi daha ileriye taşıyacak kadroları oluşturmaları, atılımları gerçekleştirmeleri için alınmış bir karardır, bundan sonra milli bir muhalefet oluşması için gösterilen mecburi yoldur..
‎Devletimizin beklentisi uzun süredir bu minvalde olmasına rağmen, mutlak butlan kararı çıkana kadar CHP'de çok farklı bir durum söz konusuydu.
‎CHP daha çok farklı iki kanadın mücadelesine şahit olurken, milli muhalefet anlayışından bi haber kaldı,
‎Kurtuluş savaşı diye tabir edilen yıllarda daha çok Anadolu ve Doğu bölgesinin önemli simalarının çoğunlukta olduğu 1. meclisin feshedilmesi sonrası açılan ikinci mecliste, sefarad dönmesi sabetayistlerin büyük çoğunluğu oluşturması ile başlayan pakraduni-sabetayist kavgası uzun yıllar devletin derininde bazen birlikte uyumla çalışmalarına rağmen, bugün büyük bir kavgaya dönüşerek CHP'ye hakim olma savaşı verilmektedir.
‎CHP'de devam eden bu kavganın taraflarını yakından tanırsak, 100 yıllık cumhuriyetin kodlarını da daha iyi anlarız..
Burada beyaz Türkleri de es geçmeyelim..

MUTLAK BUTLAN şahane oldu ama Kemal Kılıçdaroğlu bu küreselci , CIA+MOSSAD ve yerli işbirlikçilerine daha aktif bir görüntü vermelidir. Çünkü bunların arkasında onları tek bir elden yöneten "AJANS" var. Mansur Yavaş da o AJANS'a bağlı çalışıyor. Mansur Yavaş da safını seçmelidir. MANSUR YAVAŞ da aslında PARALEL DEVLET YAPILANMASI yapmıştır. Eğer bu görülemiyorsa o zaman ne diyeyim.

Geri
Konsey Haberler Akış Mesaj Profil