S SAİD Konsey Acemisi Konsey Üyesi 27 Nisan 2026 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar bu benim önerim okularda hz Muhammed sav hayatı ahlakı edebi terbiyesi davranışları yaptıkları söyledikleri öğretilmeli
Selamun aleyküm arkadaşlar bu benim önerim okularda hz Muhammed sav hayatı ahlakı edebi terbiyesi davranışları yaptıkları söyledikleri öğretilmeli
BOZKURTBOZKURT is verified member. Kurucu Yönetici Konsey Başkanı 27 Nisan 2026 #2 SAİD' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar bu benim önerim okularda hz Muhammed sav hayatı ahlakı edebi terbiyesi davranışları yaptıkları söyledikleri öğretilmeli Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle %100 olarak bu önerine katılıyorum. Neyi neden yaptığı ve kime karşı ne mücadelesi verdiği detaylıca öğretilmeli. Aleyküm selam dostum. Son düzenleme: 28 Nisan 2026
SAİD' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar bu benim önerim okularda hz Muhammed sav hayatı ahlakı edebi terbiyesi davranışları yaptıkları söyledikleri öğretilmeli Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle %100 olarak bu önerine katılıyorum. Neyi neden yaptığı ve kime karşı ne mücadelesi verdiği detaylıca öğretilmeli. Aleyküm selam dostum.